Usch..

Just nu sitter jag och pluggar. Det är verkligen tråkigt. Speciellt eftersom jag just nu är skoltrött. Skolan tar otroligt mycket tid och kraft. Egentligen tycker jag att du bara skulle kunna välja vad du vill jobba som direkt och hoppa över gymnasiet efter grundskolan. Fast jag vet att det skulle leda till att Sverige inte skulle vara så allmänbildat som det är idag.

Varför finns det inte någon masikn som gör så att vi kan plugga in den i huvudet och sen kan vi all fakta om det vi ska ha prov på? Den som uppfinner något sådant kommer tjäna kosing.

Nej, nu måste jag återgå till mitt pluggande tyvärr.

Kramen


Äntligen varmt!

Ååå va härligt det är att ligga ute i solen och bara lata sig. Med lite tur får man lite färg också. Jag lyckas nästan aldrig att bli brun. Så denna sommaren ska jag sattsa stort på att bli det.

Hoppas alla haft en trevlig helg. Det har nämligen jag haft.

Kram

Trött

Idag har jag varit igång exakt hela dagen och nu kan jag bara längta efter min stora mysiga säng. Håller ni inte med om att ibland kan det bara vara skönt att lägga sig och sova istället för att vara ute hela natten eller träffa massa kompisar hela kvällen? Ibland känner jag bara för att vara hemma och ta det lugnt med familjen och titta på tv och sen lägga mig tidigt.
 
Så nu väntar sängen för min del. Sov gott allihopa.

Kram på Er.


Förtroende

Idag blev jag chockad. Mina kompisar bad mig att berätta en sak som jag fått berättat för mig i förtroende.
Jag blev samtidigt ledsen. Om de verkligen tror att jag skulle bryta förtroendet, så känner de mig nog inte speciellt bra. Jag skulle aldrig såra någon med mening. Alla kan göra misstag i livet och kan såra någon även om det inte var meningen.

Med detta inlägget vill jag bara säga att någon som berättar något för dig i förtroende litar på dig. Vissa litar inte på många och därför kan ett sviket förtroende vara någon som sårar personen stort och sätter djupa ärr.

Så därför; svik inte dina vänner genom att bryta ett förtroende.

Ville bara påpeka detta.

Ha det bra idag.

Kram från mig så länge

Blogg

Idag satte jag mig ner och bestämde mig för att skapa en blogg där jag låter er ta del av mina tankar och en del av min vardag. Håll till godo.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0